Over ons

Het bedrijf EJPS & IT Service is in 2006 gestart met als doel het MKB een technische oplossing aan te bieden op het gebied van ICT. De oplossingen zijn doelgericht en eerlijk. Een belangrijk aspect is vertrouwen, dit vanwege het feit dat een IT bedrijf volledige toegang heeft tot de gegevens van de klant.

Belangrijk hierbij is dat u als klant zich vertrouwd voelt zonder af te vragen of uw data beschermd is en er niet de hoofdprijs gerekend wordt. Nogmaals, vertrouwen krijg je als bedrijf maar 1 keer krijgen.

Vanaf de start van EJPS & IT Service was er een brede oriëntatie op gebied van ICT. Dit houdt in dat er naast IT oplossingen ook telecom oplossing, bekabeling en webdesign oplossingen werden aangeboden.

Als een bedrijf groeit en meer klanten krijgt, dan worden er keuzes gemaakt. Keuze alle kennis in huis houden of samenwerking met bedrijven die dezelfde visie dragen en elkaar helpen. EJPS & IT Service heeft gekozen om de overhead laag te houden waardoor u als klant een brede en hoogwaardige oplossing mag verwachten.

Reeds heeft EJPS & It Service een sterke 'core' met diverse diensten en een breed scala aan partners met specifieke kennis en een uitbreiding op de behoefte naar aanvraag. Hierdoor is EJPS & IT zeer flexibel, en biedt hierdoor ook een divers en breed assortiment aan diensten, service, ondersteuning en kennis.

Vanaf 2016 worden alle activiteiten die betrekking hebben op webdesign en hosting ingericht op www.dewebontwikkelaars.nl Hierdoor wordt het voor u als klant duidelijker.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van EJPS & It Service op ICT en webDesign